پشت صحنه سینمای ایران جلوی دوربین یک کارگردان
شاهد احمدلو -کارگردان فیلم «شاه نقش» در گفتوگو با ایسنا، در مورد موضوع فیلم «شاه نقش» گفت: این فیلم براساس یک دغدغه قدیمی که شخصا داشتم ساخته شده است، این دغدغه مربوط به حوزه سینما و تمام آن چیزی است که در اطراف آن وجود دارد.
وی ادامه داد: پیش از ساخت این فیلم در یک فیلم کوتاه و حتی در فیلم مستند «سیاه لشگر» هم همبن دغدغه را داشتم ولی به نظرم دین کار ادا نشده بود و همیشه به دنبال این بودم که در یک فیلم داستانی بلند به موضوع سینما و پشت صحنه آن بپردازم.
این کارگردان خاطرنشان کرد: سینما و پشت صحنه آن همیشه دغدغه من است و هر وقت فرصت کنم راجع به آن مینویسم. در فیلم سینمایی «سینما خر» هم راجع به پشت صحنه یک فیلم کار کردم و حالا در این فیلم نیز قصد دارم یکسری مسائل مربوط به سینما را دوباره به تصویر بکشم.
احمدلو در ادامه یادآور شد: محور اصلی داستان ما شهاب و ناصر هستند که در انتخابات انجمن هنروان سینما کاندید میشوند و هر کدام سعی میکنند در انتخابات برنده شوند…، محور اصلی داستان همین است و یکسری خرده داستان به آنها اضافه میشود.
وی با بیان اینکه پیش تولید و تدوین این فیلم ۳۲ روز زمان برده است، تصریح کرد: از بازی تمام بازیگران رضایت دارم و واقعا نقششان را خوب ایفا کردند.
این کارگردان درباره انتخاب بازیگران خاطرنشان کرد: ایدهآلترین حالت برای انتخاب بازیگران این است که در هنگام فیلمنامه نویسی به بازیگر موردنظرت فکر کنید و انتخابهای خود را بچینید، اما سینمای ایران این اجازه را به شما نمیدهد.
احمدلو بیان کرد: ما از وقتی که در مرحله پیش تولید قرار گرفتیم بازیگران چیدمان شدند ولی با این وجود ترکیب بازیگران را دوست دارم و با تعامل تهیه کننده به این ترکیب بازیگران اصلی و فرعی رسیدیم.
وی در مورد چهلوسومین جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: هر گلی بوی خودش را دارد، این دوره هم سیاستگذاری و نوع برگزاری خودش را خواهد داشت، البته قائل به این هستم که مسائل سیاسی در شکلگیری جشنواره تاثیر دارد ولی به نظر میرسد نسبت به چندین سال گذشته که استقبال مردمی کمتر شده بود در این دوره استقبال خوبی در اکران مردمی شاهد باشیم.
این کارگردان در خصوص اکران فیلمهای جشنواره در شهرستانها نیز تاکید کرد: اکران شهرستانها بستگی به تهیه کننده هر فیلم دارد اما به نظرم برای همهی مردم در سراسر کشور باید این امکان فراهم شود تا فیلمهای جشنواره را ببینند، حداقل تا جایی که امکان دارد.
احمدلو در پایان در مورد بازگشت سیمرغ مردمی به جشنواره تاکید کرد: مهمترین جایزه جشنواره به نظرم سیمرغ مردمی است، داورها نهایتا هفت نفر هستند اما در سیمرغ مردمی مخاطب میلیونی شما را قضاوت میکند، بنابراین امیدوارم سازوکارهای سازمان سینمایی برای صیانت از آراء خوب باشد که البته بخشی از اینترنتی شدن آراء درصد خطا را کم میکند.
انتهای پیام