هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی

برگزیدگان هفدهمین «تجسمی فجر» معرفی شدند



به گزارش خبرنگار مهر، هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در گام پایانی خود، با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ، زهرا بهروزآذر معاون امور خانواده و زنان رئیس‌جمهور، اکبر زنجان‌پور، اتابک نادری، اسماعیل خلج، محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش وزارت فرهنگ، جعفر واحدی سرپرست موسسه هنرهای تجسمی معاصر و جمعی از هنرمندان تجسمی به کار خود پایان داد.

این دوره جشنواره «تجسمی فجر» با تغییرات ساختاری، بدون رقابت و رویکردی جدید برگزار شد. این دوره، جشنواره به صورت همزمان با تهران در ۳۱ مرکز استان آغاز به کار کرد و نمایشگاه‌های بخش «سرزمین من» در این استان‌ها برپا شدند.

در آیین اختتامیه این رویداد پس از قرائت کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، مراسم به صورت رسمی آغاز شد.

سپس بهاره جهان دوست هنرمند نقال روی صحنه حاضر شد و قطعه‌ای را برای سرو چندهزارساله که نماد هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر است، اجرا کرد.

محمد سلوکی که اجرای مراسم را عهده‌دار بود در ابتدا بدون حضور روی صحنه، از بهرام کلهرنیا دبیرکل جشنواره دعوت به حضور روی سن کرد.

ما هم پیمان هستیم پس رقابت نمی‌کنیم

در ادامه، بهرام کلهرنیا گفت: در جریان برگزاری این رویداد، گام‌های من خسته شد، پیرسالی من را خسته کرد اما شادکامی من از برگزاری چنین رویدادی بود. چون فرصت تنگ است نمی‌توانم از تک تک افرادی که در این مسیر من را همراهی کردند نام ببرم. جشن فجر امسال جای پای مهر و شادی را به خود اختصاص داد. با وام‌داری و پشتیبانی شانزده دوره پیشین، کوشیدیم نظام اندیشه‌ای این جشنواره را تغییر دهیم تا با این نوع نگاه جشنواره بتواند دوستی، محبت، پراکندگی اندیشه و فکر را بپروراند.

وی به حذف رقابت از رویداد تجسمی فجر تاکید کرد و افزود: ما هم پیمان هستیم پس رقابت نمی‌کنیم. ما از هنرمندان و صنوف پشتیبانی کردیم. جشن کنونی جشن هنرمندان نیست بلکه یکی از رای‌های آن هنرمندان هستند، بنیادی‌ترین راس آن، مردم هستند و راس دیگرش، مدیران هستند که از ترکیب این رئوس، فجر شکل می‌گیرد.

کلهرنیا به تفکیک رخدادهای هنری اشاره کرد و گفت: در این جشنواره، هنرها به سوی هم سر خم کردند و از هم وام می‌گیرند؛ آن‌چنان که دیدیم. فجر باید بتواند آکادمی هنرهای تجسمی را به راه بیندازد و در جشن آن، گردهم آییم.

وی در پایان با بیان اینکه کوشش شد در این جشنواره صنوف به هم نزدیک شوند، گفت: با خستگی اما با احساس پیروزی مقابل شما ایستادم.

سپس، کلیپ روزهای انقلاب پخش شد. محمد سلوکی نیز روی صحنه آمد و مراسم ادامه پیدا کرد.

در ادامه، فریبا متخصص، عشرت فیروز و زهرا بهروزآذر روی صحنه آمدند تا از زنان هنرمند تجلیل کنند.

بخش زنان برتر بخش «سرزمین من»

فاطمه رحمانیان از فارس

مریم کاشی از خراسان جنوبی

طیبه زاهدی از ایلام

فرزانه نصیری از زنجان

سپس، تابلویی ناقص از هنر کاشی‌کاری از بالای صحنه به سمت پایین هدایت شد تا قطعه‌های ناقص آن توسط معاون رئیس جمهور و ۲ هنرمند تکمیل شود.

در بخش بعدی کلیپ هنرمندان تجسمی درگذشته سال ۱۴۰۳ پخش شد و بهاره جهان‌دوست از داستان‌های عاشقانه و ارتباط این داستان‌ها با هنرهای تجسمی سخن گفت.

همچنین کلیپی از برگزاری این دوره جشنواره تجسمی فجر در استان‌ها، پخش شد.

قدردانی از مدیران هنری برتر 

سپس هادی حیدری، جمشید حقیقت‌شناس، نیکنام حسین‌پور، جعفر واحدی، علی خورشیدپور و ابوالفضل صادقی‌نژاد نماینده وزیر و دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان روی صحنه آمدند تا جایزه مدیران هنری برتر بخش «سرزمین من» را اهدا کنند.

 ابوذر نوروزی نژاد مدیر هنری برتر استان هرمزگان، فاطمه پری‌نژاد مدیر هنری برتر استان مازندران و محمدجواد زارع مدیر هنری برتر استان فارس به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.

همچنین، روزبه حبیبیان از استان کرمانشاه، فاطمه ابراهیمی از بوشهر، بهداد نجفی اسداللهی از تهران، حمید بهجت از آذربایجان غربی، مهدی جعفری از کرمان و علی سلطانی از قم، به عنوان مدیران هنری برتر شایسته تقدیر شناخته شدند.

همچنین، در بخش «نماینده استان برتر»، اسما حجازی از فارس و مهدی جعفری از کرمان به عنوان برگزیده و وحید سلیمانی از قم و بهارک زرگروفا از البرز شایسته تقدیر شدند.

این گزارش در حال تکمیل است …



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا