فرهنگ و ادب > رسانه

برخی با گرفتن مسئولیت گذشته را فراموش می‌کنند؛ زنده‌یاد عاطفی خود را به هیچ‌جریانی نفروخت



به گزارش خبرنگار مهر، سومین سالگرد عروج حاج محمود عاطفی رئیس اسبق مرکز بسیج رسانه پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۴ بهمن در سالن رضوان سازمان بسیج رسانه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی ادیب یزدی در این‌مراسم گفت: زمانی که حاج محمود عاطفی قصد داشت ساختمان بسیج را بنا کند، به دلیل آنکه زمین ساختمان بسیج به لحاظ شرعی متعلق به مسجد بلال بود، آقای ضرغامی رئیس وقت سازمان صداوسیما مطرح کرد که مسئولیت زمین با امام جماعت مسجد بلال است. در آن مقطع آقای عاطفی آمد و زمانی که این کلام از دهان شان بیرون آمد، سریع گفتم که افتخار می کنم که گل این زمین را من لگد بزنم و چه افتخاری بالاتر از اینکه ساختمان بسیج در آن ساخته شود. بسیج نفس ما، عشق ما و یادگار امام بزرگوارمان است. به او گفتم که معطل نکند و تا زمانی که مسئولیتی در آن دارم، سریعا کار را به ثمر برساند. آقای عاطفی سریع کار را شروع کرد و این سختمار به همت دوستان سپاه همچون سردار حجازی، آقای همدانی و همکاران و رفقای شان ساخته شد.

وی افزود: امروز توقع داشتم رفقای بسیج و رؤسای سابق سامان صداوسیما همچون آقایان ضرغامی، لاریجانی و عسکری در این مراسم حضور داشتند و حق مطلب را ادا می کردند. آقای عاطف به گردن همه ما حق دارد زیرا جان مایه خودش را برای ترویج بسیج و اندیشه بسیج گذاشت.

دبیر جامعه مبلغین در ادامه گفت: امام صادق می فرماید: پنج خصلت است که اگر یکی از این خصلت ها در کسی درک نشود، او فرد بی فایده ای خواهد بود و ترکش کنید. زیرا امیدی به او نخواهد بود. اولین خصت وفاست. آقای محمود عاطفی بسیار فرد باوفایی بود. متأسفانه برخی وقتی مسئولیتی می‌گیرند، یادشان می رود که از کجا شروع کرده‌اند و بر این تصور هستند که مادرزاد رئیس بوده‌اند. آقای عاطفی به معنای واقعی با وفا و رفیق بود، رفیق روزهای افتادگی و بی کسی. در زمان آقای عاطفی بسیج زنده و پویا بود. نباید خدای ناکرده آن تلاش ها به افول گراییده شود.

حجت الاسلام ادیب یزدی گفت: روحیه، حضور، فریاد و اعتراض بسیجی همیشه باید باشد و اینجا رسانه آبشخور همه نیازمندی‌های کشور است. آقای عاطفی این موضوع را با تیزهوشی دریافته بود و همه فعالیت ها را با نیازمندی های رسانه تطبیق می کرد. حیا دیگر خصلتی بوده که امام صادق از آن یاد کرده است. آدمی باید خود را در محضر پرورگان ببیند و محضر او را ادراک کند و بداند که در محضر خداست. آقای عاطفی بسیار مردی با حیا و سر به زیر بود. مسجد هم بسیار می آمد.

وی افزود: خلق خوب دیگر خصلتی بوده که امام صادق(ع) بر آن تأکید دارد. خنده از لب های آقای عاطفی نمی افتاد، علی رغم اینکه دلش پر درد و جسمش شیمیایی بود. حضرت علی(ع) می فرمایند: فردای قیامت در ترازوی اعمال هیچ عملی به سنگینی حسن خلق نیست. رفقا بیایید با هم در این مجلس نورانی عهد ببندیم خوش اخلاق باشیم و همدیگر را امیدوار کنیم.

دبیر جامعه مبلغین در پایان گفت: عصبانیت آقای عاطفی را هیچگاه ندیدم. یک‌بار او حتی در برابر مسأله ای که مخالف میلش بود، با اخلاق و با حوصله، مخالفتش را مطرح می کرد. گاهی برخی از نیروهای بسیجی تندوری می کردند اما آقای عاطفی در برخی مسائل اجازه نمی داد. همچنین آزادگی خصلت دیگری است که امام صادق(ع) نسبت به آن تأکید دارد. آقای عاطفی به تمام معنا فرد آزاده ای بود. خودش را به هیچ جریانی نمی‌فروخت.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا